Кои сме ние

1
Текст

КОИ СМЕ НИЕ?


BENITA се налага като бързоразвиваща се верига бензиностанции, като през годините марката се отличи на българския пазар със своето високо качество на предлаганото горво и се превърна в любим партньор за нуждите на корпоративния и крайния клиент.
​​​​​​​

​​​​​​​
Добави файлове
3
Текст


  • ​​​​​1992 година – НАЧАЛОТО


Марката BENITA развива дейността си от 1992г., като през годините претърпя ключово преструктуриране с цел продажба на горива от по висок клас.​​​​​​​

Добави файлове
4
Текст
  • 2008 година –


2008 година, започва партньорство за Варна и региона по марката горива „РОМПЕТРОЛ“.
​​​​​​​
Добави файлове
5
Текст
  • 2008 – 2015 година  –


2008г. – 2015г., чрез съвместен франчайз с „РОМПЕТРОЛ“, създава верига от шест бензиностанции, предлагащи горива, които  отговарят на високия Европейски стандарт на качество.

Добави файлове
6
Текст
  • Годините след 2015 година  –


​​​​​​​От края на 2015г. запазвайки добрата комуникация с „Ромпетрол България“ ЕАД, прекратява тясното си сътрудничество по франчайз модел и започва самостоятелното си представяне на търговския пазар със собствената си марка BENITA.


За да се утвърди, като марка достойна за доверие, с ясна визия за все по-обхватно и по-пълно задоволяване изискванията за качество на своите клиенти и партньори , започва да предлага блендирани горива с по-висок от обичайния за България стандарт.​​​​​​​

Добави файлове