benita
Работа на бензиностанции БЕНИТА
April 21, 2016
Стартира предлагането на Speed Tec Diesel+ на Бензиностанция BENITA (до Пикадили център)
May 17, 2016
Show all

Качествени горива с добавки Bardahl от бензиностанции BENITA

Kачеството има значение!

Ние знаем, че качеството има значение и по тази причина след проучване, избрахме най-добрите добавки с който подобряваме нашите горива! А именно добавки Bardahl, който поддържат най-високите стандарти за качество. От 1939 г. компанията произвежда продукти с доказано качество за автомобилната индустрия. Bardahl използват иновативна технология и една уникална формула за намаляване на триенето с която е изградила своята водеща репутация в над 90 държави на 6 континента.

Непрекъснато се провеждат научни изследвания и подобрения от химици в лабораторията на компанията. Всички продукти се тестват в съответствие със стандартите, установени от Дружеството на автомобилните инженери (SAE), Американското дружество за изпитване и материали (ASTM) и други професионални организации. Доказано е добавки Bardahl намаляват разхода на гориво, увеличават мощността и живота на двигателя.

Марката е признат лидер на пазара с добавки от много автомобилни компании, инженери и състезатели от цял свят. Препоръчва се от всички големи авто производители на Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW и Mercedes.

Спести до 15 ст. на литър гориво с добавка BARDAHL и намали разхода с до 10%. При нас качеството има значение!

bardahl_dieselbardahl_benz

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *