БЕНИТА ДОБРИЧ – БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НА САМООБСЛУЖВАНЕ
April 19, 2019
Бензиностанции Бенита, отвори още един обект в гр.Варна!!!
August 8, 2019

Бенита предлага в Русе качествени горива и вкусни предизвикателства в лятното си меню

Бенита предлага в Русе качествени горива и вкусни предизвикателства в лятното си меню !!

Само за няколко години марката успя да се наложи като знак за гарантирано качество и горива на конкурентни цени

Едно от предпочитаните места за зареждане на гориво на влизане в Русе откъм Дунав мост е бензиностанция „Бенита”. Тя лесно се забелязва в началото на бул. „Липник” със стилното брандиране на обекта. Визията се приема положително от клиентите и е в хармония с бизнеса, който се извършва. Въпреки големият брой колонки за зареждане на гориво и добрата организация на обслужване, често се налага да се изчака някоя друга минута заради постоянният приток на автомобили.

Горивата, които се предлагат, са с добавки Bardahl и LIQUI MOLY, има богат асортимент от масла и аксесоари за автомобила. Нараства броят на издадените карти за отстъпка за физически лица и фирми. Периодично организираните томболи пък са едно допълнително развлечение , което носи и атрактивни практични награди. Но най-вече предпочитанията за зареждане именно тук идват от конкурентни цени и изгодното съотношение качество / цена.

Отскоро обектът се е превърнал в предпочитано място за срещи и отмора на хората от квартала и от града. Заведение за бързо хранене дава възможност за срещи- делови и лични, както и за отмора на зареждащите гориво клиенти. Напълно обновени предложения за хапване на място или за път ще склонят да опитат и тези, които обичат да си угаждат.

Цялата статия може да прочетете като последвате следният адрес :

https://akcent.bg/?i=45104

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *